LPG Behandling

LPG Endermologi för kropp och ansikte med den senaste tekniken Alliance Medical
LPG behandling ger följande:
Z

Reducerar celluliter

Z

Reducerar lokala fettansamlingar

Z

Lyfter hud och formar kroppen, tex rumpa

Z

Förbättrar lyster och minskar ålderstecken

Z

Driver ut vätska och minskar svullnad

Z

Minskar värk i leder

Z

Mjukar upp stel bindväv och muskler

Z

Ökar hudens elasticitet och spänst

Z

Underlättar lymfdränage

Z

Formar kroppens konturlinjer

Z

Är ett komplement till kosmetiska operationer

Z

Reducerar ärr

LPG ansikte

Vi erbjuder behandlingar för hudåtstramning, reducering av rynkor samt skulpterande behandling för dubbelhakor, lyft av ögonlock mm. Vi behandlar också hals och dekolltage.

Med den non-invasiva tekniken kan du åtnjuta reducering av ålderstecken och alla andra ovan nämnda effekter utan smärta, ärr eller sjukskrivning. Behandlingen är helt naturlig och du får huden att öka sin produktion av kollagen och elastin vilket ger en snabb synlig skillnad i ton och lyster. Mellan behandlingarna fortsätter cellerna att jobba i högre fart med att läka och förbättra huden. Eftersom detta är ett icke kirurgiskt ingrepp som bara ger positiva omedelbara effekter är detta en behandling du kan göra närsomhelst, på lunchrasten eller innan en fest.

Massagen är behaglig och reducerar spänningar i ansikte och käkar. En kur är ca 10-15 behandlingar.

Så fungerar behandlingen
Varje behandling är ca 40 min inkl. tid för på- och avklädning av kroppsstrumpan. Beroende på dina besvär behöver du komma mer eller mindre ofta men oftast går du en kur på ca 20 behandlingar. Ibland behövs mer och ibland mindre.
 
Det är individuellt och beror på dina förutsättningar, hur stora problem du har och hur djupt det sitter. Problem med lymfsystemet, sjukdomar, mediciner, livsstil mm är faktorer som spelar in och därför är LPG något som är till stor hjälp.
 
LPG:s filiosofi är 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund.
 
Efterfrågan är idag större än någonsin och på närmare 40 000 kliniker runt om i världen får varje vecka 1000-tals människor behandlingar med LPG.
Hudvårdsprodukter som förstärker effekten av din behandling

LPG – världsledande inom cellulär mekanisk stimulering har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av ENDERMOLOGIE. Technic Care Line förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av de senaste aktiva ingredienserna inspirerat av bioteknologi.

Alla produkter är fria från Parabener och Fenoxytetanol. 5 slimmande och uppstramande kroppsprodukter särskilt utvecklade för behandling av de 3 huvudsakliga områdena, celluliter, fettreducering och anti-aging. 6 st anti-aging ansiktsprodukter utvecklade för de 3 huvudsakliga behandlingsområdena, rynkor/slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte. Alla produkter är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft.

Din LPG- terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov i kombination med LPG-behandlingarna.

Kontakt och bokning
För frågor om dina behov maila till info@kroppoform.se
 
Du kan också boka en provbehandling inkl konsultation så du i lugn och ro får diskutera ditt behov med terapeuten.
 
Boka provbehandling till reducerat pris, 425 kr.

 
 Du kan välja att betala med kort eller välja delbetalning via Klarna i samband med din bokning på Bokadirekt.

Boka ett event

Z

5-8 personer

Z

Bubbel + tilltugg

Z

Behandlingar

Z

Hälsoråd

Z

Super erbjudande

Titel

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.