Om oss på KROPPoFORM

Välkommen till Kroppoform:

Hos oss på Kroppoform jobbar vi med 4 världsledande metoder –
LPG, Cryoterapi/fettfrysning, EMS samt Emsella.
Dessa för att forma kroppen, bli av med oönskade fettdepåer, bygga muskler lokalt, strama upp hud och motverka åldersförändringar, minska värk och stelhet samt för inkontinensbesvär.
Samtliga behandlingar är helt naturliga utan ingrepp eller konvalescens.

Alla våra metoder har inget behov av återhämtning och utan kan utföras när som helst under dagen för att du sedan ska kunna återgå till dina dagliga aktiviteter.

Resultatet av din/dina behandlingar är individuellt. När du bokar en serie behandlingar är det viktigt att ta hand om kroppen och lymfsystemet för att hjälpa till att rensa kroppen på det som frigörs vid behandlingarna. En sund kost och träning är också en viktig ingrediens för att nå resultat. Vi vill betona att det inte går att garantera ett visst resultat eftersom alla är olika och har olika förutsättningar, livsstil och utmaningar. Vi ber dig således om att komma till oss med realistiska förväntningar.

LPG ansikte

Vi jobbar med 4 världsledande metoder LPG, Cryoterapi/ fettfrysning, Hifem samt Emsella för att forma kroppen, bli av med oönskade fettdepåer, bygga muskler lokalt, strama upp hud och motverka åldersförändringar, minska värk och stelhet samt behandling av inkontinensbesvär.  Alla våra metoder är helt naturliga utan ingrepp, konvalescens, kemikalier eller behov av återhämtning och utan kan utföras när som helst under dagen för att sedan återgå till alla vanliga aktiviteter.  Resultatet är individuellt. När du bokar en serie behandlingar är det viktigt att ta hand om kroppen och lymfsystemet för att hjälpa till att rensa kroppen på det som frigörs vid behandlingarna. En sund kost och träning är också en viktig ingrediens för att nå resultat. Vi vill betona att det inte går att garantera ett visst resultat eftersom alla är olika och har olika förutsättningar, livsstil och utmaningar. Vi ber dig således om att komma till oss med realistiska förväntningar.

Hudvårdsprodukter som förstärker effekten av din behandling

LPG är världsledande inom cellulär mekanisk stimulering har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av ENDERMOLOGIE. Technic Care Line förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av de senaste aktiva ingredienserna inspirerat av bioteknologi.

Alla produkter är fria från Parabener och Fenoxytetanol. 5 slimmande och uppstramande kroppsprodukter särskilt utvecklade för behandling av de 3 huvudsakliga områdena, celluliter, fettreducering och anti-aging. 6 st anti-aging ansiktsprodukter utvecklade för de 3 huvudsakliga behandlingsområdena, rynkor/slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte. Alla produkter är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft.

Din LPG- terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov i kombination med LPG-behandlingarna.

Kontakt och bokning

För frågor om dina behov maila till info@kroppoform.se

Du kan också boka en provbehandling inkl. konsultation så att du i lugn och ro får diskutera ditt behov med terapeuten.

Boka provbehandling till reducerat pris här.

Du kan välja att betala med kort eller välja delbetalning via Klarna i samband med din bokning på Bokadirekt.

Boka ett event

Z

5-8 personer

Z

Bubbel + tilltugg

Z

Behandlingar

Z

Hälsoråd

Z

Super erbjudande

Recensioner

Jättebra upplevelse samt extremt proffsig personal!
Sofia Ö.

Proffesionellt och trevligt bemötande. Vet precis vilka behandlingar man behöver
Virpi H.

Professionell bemötande och behandling. Ser direkt vad som behöver behandlas på kroppen och lägger upp en ordentlig plan.
Ulrika W.

Super trevliga tjejer som verkligen uppmärksammar kunder och får mig helt avslappnad. Kommer med råd och glada tillrop. Litet, personligt och prestigelöst. Helt enkelt guld!
Anna-Karin L.