Kontakta oss

Kontakta oss via telefon, mail eller kom förbi salongen i Uppsala eller Sigtuna.

Våra terapeuter

leila

Grundare

SKICKA MAIL

astrid

Terapeut

SKICKA MAIL

Kristina- terapeut KroppoForm

kristina

Terapeut

SKICKA MAIL

Sara - terapeut KroppoForm

sara

Terapeut

SKICKA MAIL

Vanliga frågor och svar

LPG ansikte
Vi erbjuder behandlingar för hudåtstramning, reducering av rynkor samt skulpterande behandling för dubbelhakor, lyft av ögonlock mm. Vi behandlar också hals och dekolltage.

Med den non-invasiva tekniken kan du åtnjuta reducering av ålderstecken och alla andra ovan nämnda effekter utan smärta, ärr eller sjukskrivning. Behandlingen är helt naturlig och du får huden att öka sin produktion av kollagen och elastin vilket ger en snabb synlig skillnad i ton och lyster. Mellan behandlingarna fortsätter cellerna att jobba i högre fart med att läka och förbättra huden. Eftersom detta är ett icke kirurgiskt ingrepp som bara ger positiva omedelbara effekter är detta en behandling du kan göra närsomhelst, på lunchrasten eller innan en fest.

Massagen är behaglig och reducerar spänningar i ansikte och käkar. En kur är ca 10-15 behandlingar.

Så fungerar behandlingen
Varje behandling är ca 40 min inkl. tid för på- och avklädning av kroppsstrumpan. Beroende på dina besvär behöver du komma mer eller mindre ofta men oftast går du en kur på ca 20 behandlingar. Ibland behövs mer och ibland mindre.
 
Det är individuellt och beror på dina förutsättningar, hur stora problem du har och hur djupt det sitter. Problem med lymfsystemet, sjukdomar, mediciner, livsstil mm är faktorer som spelar in och därför är LPG något som är till stor hjälp.
 
LPG:s filiosofi är 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund.
 
Efterfrågan är idag större än någonsin och på närmare 40 000 kliniker runt om i världen får varje vecka 1000-tals människor behandlingar med LPG.