EMS behandling i Uppsala & Sigtuna

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder I USA med goda resultat som har validerats i flertal studier.

Fördelar med EMS:

Z

Bygger muskler och formar kroppen

Z

Ökar muskeltonus

Z

Icke-kirurgisk & smärtfri

Z

Inga farliga kemikalier

Z

Ökar cirkulationen

Z

Synliga resultat oftast efter första behandlingen

Z

Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Z

Icke terapeutledd behandling, passar därför bra i duobehandling tillsammans med andra behandlingar

EMS

Vi brinner för naturlig hälsa och skönhet inifrån och ut och ser alltid till våra klienters bästa. Tekniken high intensity focused elektro magnetic (Hifem) är liknande övriga maskiner på marknaden. Vad är då skillnaderna?

Kvalitet
Alla våra maskiner testas innan vi erbjuder dem på marknaden och vi kvalitetssäkrar alltid hos leverantören. Självklart CE-märkt.

Resultat
Vår EMS behandling med Insculpt är noga utvald för dess kraftfullhet. Styrkan i kontraktionerna är utformade så att den ger bästa möjliga resultat.

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder I USA med goda resultat som har validerats i flertal studier. Med hjälp av CT-skanning, MR-undersökningar och ultraljud har resultat granskats och säkerställts. Studierna visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger ökad muskelvolym samt minskad fettvolym. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och stödjande muskelstärkande övningar för bästa resultat.

EMS kombinerat med Cryo T-Shock så har vi lyckats få fram en magisk kombination där vi bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar en kombinationsbehandling för bästa resultat.

Muskelstimulering / fettförbränning

EMS bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic (HIFEM) är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. EMS skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA . Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt!

Kombineras med fördel ihop med:
• LPG för att driva ut vätska, strama upp och minska celluliter

• Cryo för att minska fettdepåer med permanent resultat

Så fungerar behandlingen

EMS använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka.

Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

EMS är en behandlingsmetod som både bygger muskler och minskar fettvolym utan kirurgiskt ingrepp. Tekniken är baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder.

Säkerhet
Alla våra maskiner är 100% säkra och vi utbildar alla våra terapeuter så att de utför behandlingen på rätt sätt.

Vilka områden kan behandlas?

Mage, stuss, lår, biceps och triceps.

Vad är bra att tänka på innan behandlingen?

Inte bära metall. Inte äta inom 1 timme innan behandling.

Hur ska jag ta hand om mig efter behandlingen?

Du kan återgå till dina vardagliga rutiner direkt.

Vem är lämplig för denna behandling?

Denna teknik kan ge fördelaktig muskeltajtande effekt för de flesta. För kvinnor som är nära menstruationen, om de får behandling, kan menstruationen komma tidigare eller det kan uppleva starkare magkramper. Undvik behandlingar under denna period.

Vem är inte lämplig för denna behandling?

Om du har nedan av följande får du inte göra en behandling med Insculpt:

• Pacemaker
• Epilepsi
• Gravida eller ammande kvinnor
• Kund med hjärtinfarkt eller svagare hjärta
• Implantat i kroppen
• Cancer
• Stroke
• Hjärnskador eller tidigare hjärnoperationer
• De kunder som använder implanterbara medicintekniska produkter

Vad händer med muskelmassan och fettet efter behandling/behandlingarna?

En månad efter behandlingen ser patienterna en genomsnittlig muskelmassa ökning på 16%. Muskelmassan ökade till i genomsnitt 18% efter 6 månader av behandlingar. Inom en månad efter behandling såg kunden fettminskning med i genomsnitt 19%. Fettminskningen ökade till 23% i genomsnitt inom 6 månader efter behandling. Fett metabolismen (ämnesomsättningen) ökar. Märkbart lyft av skinkorna för 80% av patienterna.
Inga studier har rapporterat biverkningar eller negativa reaktioner.

Hur länge ser man effekten efter behandlingen?
Vissa personer fann att magmusklerna hade förbättrats redan en dag efter behandlingen. För att uppnå effekten av att bryta ner fett och öka musklerna behövdes fyra behandlingar. Bästa effekten är 2-4 veckor efter behandlingens gång.

Hur många behandlingar rekommenderas och hur länge kan effekten kvarstå?

Gör behandlingen 4-8 gånger första månaden för bästa resultat. Om du gör behandlingen var 2-3 månad kan du bättre bibehålla det optimala resultatet. 

Boka ett event

Z

5-8 personer

Z

Bubbel + tilltugg

Z

Behandlingar

Z

Hälsoråd

Z

Super erbjudande

Recensioner

Jättebra upplevelse samt extremt proffsig personal!
Sofia Ö.

Proffesionellt och trevligt bemötande. Vet precis vilka behandlingar man behöver
Virpi H.

Professionell bemötande och behandling. Ser direkt vad som behöver behandlas på kroppen och lägger upp en ordentlig plan.
Ulrika W.

Super trevliga tjejer som verkligen uppmärksammar kunder och får mig helt avslappnad. Kommer med råd och glada tillrop. Litet, personligt och prestigelöst. Helt enkelt guld!
Anna-Karin L.