Välkommen till KROPPoFORM

Hej!!
Vad kul att just du har hittat hit!

Hos oss på Kroppoform erbjuder vi helt naturliga kropps,- och ansiktsbehandlingar genom marknadens ledande och mest innovativa metoder såsom:

LPG
En djup lymf,- och bindvävsmassage. Reducerar celluliter, svullnad, värk samt stramar upp hud.

CRYO
Fettfrysning som reducerar områden som inte svarar på kost och livsstilsförändring.

HIFEM
Muskelstimulering . Högintensiv träning och fettreducering på utvalda områden, tex mage, rumpa m.fl.

EMSELLA
Bäckenbottenträning som behandlar inkontinens, akut trängning och läckage. Stärker muskler och ökar intim tillfredsställelse.

_______________________

Flera av våra behandlingar kan hjälpa dig med en förbättrad hälsa och minskad värk. Andra hjälper dig istället att forma kroppen på önskvärda ställen.
Vi hjälper dig gärna med motivation som leder till positiva livsstilsförändringar där du även kan få hjälp att skapa  hälsosamma vanor från insidan gällande kost, träning, stress och livsstil. Detta hos vår kostrådgivare Leila.

Vi skulle så gärna se dig som kund hos oss och vill därför ge dig ett specialerbjudande.

Kom och testa någon av våra härliga behandlingar. Du erhåller 75% rabatt, fram till den 31 oktober 2023 på samtliga provbehandlingar via nedan länkar. 

För mer utförlig information om de olika behandlingar vi erbjuder – kika gärna runt här på hemsidan! Om du önskar assistans med att boka – maila oss gärna på info@kroppoform.se

Hoppas vi ses!
Leila, Helena, Kristina, Sara

Boka din provbehandling via nedan länkar.

Viktigt – skriv in ditt företagsnamn i fältet för ”Meddelande” på Bokadirekt.

För mer utförlig information

Kika gärna här nedan eller titta runt på hemsidan.  Om du önskar assistans med att boka rätt behandling för just dig – maila oss gärna på info@kroppoform.se

 

Cryo T-shock - Uppsala
Cryo T-shock - Uppsala
LPG

Lpg är en djup, mekanisk bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen och lossar envisa slaggprodukter, toxiner och vätska som sitter i bindväven.
Fördelar med LPG:

Reducerar celluliter

Reducerar lokala fettansamlingar

Lyfter hud och formar kroppen, tex rumpa

Förbättrar lyster och minskar ålderstecken

Driver ut vätska och minskar svullnad

Minskar värk i leder

Mjukar upp stel bindväv och muskler

Ökar hudens elasticitet och spänst

Ger samma och starkare effekt än manuellt lymfdränage

Formar kroppens konturlinjer

Är ett komplement till kosmetiska operationer

Reducerar ärr

LPG Ansikte

Vi erbjuder behandlingar för hudåtstramning, reducering av rynkor samt skulpterande behandling för dubbelhaka, lyft av ögonlock mm. Vi behandlar också hals och dekolltage.

Med den non-invasiva tekniken kan du åtnjuta reducering av ålderstecken och alla andra ovan nämnda effekter utan smärta, ärr eller sjukskrivning. Behandlingen är helt naturlig och du får huden att öka sin produktion av kollagen och elastin vilket ger en snabb synlig skillnad i ton och lyster. Mellan behandlingarna fortsätter cellerna att jobba i högre fart med att läka och förbättra huden. Eftersom detta är ett icke kirurgiskt ingrepp som bara ger positiva omedelbara effekter är detta en behandling du kan göra närsomhelst, på lunchrasten eller innan en fest.

Massagen är behaglig och reducerar spänningar i ansikte och käkar. 

Cryo

CRYO T-Shock Kropp
är den mest innovativa och mångsidiga behandlingsmetoden på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, samt tona och strama upp huden. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. 

 

CRYO ansikte
Här kan vi jobba både med ansikte samt hals och dekolletage. Cryo hjälper tar bort fett, stramar upp huden, tonar fram konturer så som käklinjen samt ger huden en härlig glow och lyster.

HIfem

HIFEM är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att skapa muskler och ökar styrkan samt minskning av fettvolym. Impulserna tränger igenom huden och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket skapar kraftfulla muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar är mer intensiva än de som vi normalt genererar med viljestyrd träning. Kroppen reagerar på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna och leder till ökad muskeltillväxt och styrka. Samtidigt som behandlingen är energikrävande för kroppen, ökar det också ämnesomsättningen och frisätter fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen.

HIFEM är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandlingsmetod som bygger på solid vetenskaplig grund och forskning.

Emsella

Sitt ned och upplev en helt ny och banbrytande behandling vid inkontinens. 

EMSELLA är FDA godkänt och medicinskt CE-märkt.

 

Boka ett event

Z

5-8 personer

Z

Bubbel + tilltugg

Z

Behandlingar

Z

Hälsoråd

Z

Super erbjudande

Recensioner

Jättebra upplevelse samt extremt proffsig personal!
Sofia Ö.

Proffesionellt och trevligt bemötande. Vet precis vilka behandlingar man behöver
Virpi H.

Professionell bemötande och behandling. Ser direkt vad som behöver behandlas på kroppen och lägger upp en ordentlig plan.
Ulrika W.

Super trevliga tjejer som verkligen uppmärksammar kunder och får mig helt avslappnad. Kommer med råd och glada tillrop. Litet, personligt och prestigelöst. Helt enkelt guld!
Anna-Karin L.