Cryo T-shock behandling i Uppsala & Sigtuna

Metoden är den mest innovativa och mångsidiga antiaging enheten på marknaden idag.
Med den senast tekniken inom fettfrysning kombinerat med värme förstörs fettceller och ökar kollagen produktionen.

Fördelar med Cryo T-shock:

Z

Kan användas var som helst på kroppen för att eliminera fett, celluliter och lös hud

Z

Icke-kirurgisk och inte smärtsam behandling

Z

Inga farliga kemikalier

Z

Ökar cirkulationen i området

Z

Lindrar muskelinflammation

Z

Stimulerar kollagen och hudens elasticitet

Z

Skadar inte och behåller fettfria celler

Z

Synliga fördelar oftast efter första sessionen

Z

Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Cryo T-shock - Uppsala
Cryo T-Shock - kroppsformaren
Med hjälp och kyla och värme avlägsnas oönskade depåer av fett på valda delar av kroppen. Metoden minskar också celluliter, stramar upp slapp och/eller åldrad hud på både kropp och ansikte och ökar glow och hudens egen uppbyggnad av kollagen.
 
Metoden är vetenskapligt bevisad i sin effekt och helt ofarlig. Maskinen är prisbelönt och anses vara den bästa av de fettfrysningsmetoder som finns på marknaden idag i och med kombinationen av både kyla och värme.
 
Antalet behandlingar med Cryo T-Shock gick om antalet kirurgiska ingrepp för att avlägsna fett i USA förra året. Metoden ger inga biverkningar eller konvalescens utan man kan återgå till alla sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
Så fungerar behandlingen

Att tänka på före och efter behandlingen:

  • Ät inga snabba kolhydrater 2h före behandlingen samt 2 h efter behandlingen (helst aldrig).
  • Träna eller promenera efter behandlingen för att hjälpa till att rensa bort fettceller och fett.
  • Stöd behandligen med lymfmassage morgon och kväll (se lymfmassagevideon på Instagram under händelser på kroppoform.se)
  • Stöd behandlingen genom hälsosam kost och rörelse, drick mycket vatten och sov ordentligt.

Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden.

Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett samt att tona kroppen. Fettceller är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.

Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek.

När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

Frys bort fettdepåerna
Fett är mycket energitätt. Därför är det svårt för den som vill gå ner i vikt att träna bort sina fettdepåer och vissa områden kvarstår mer eller mindre alltid. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden.
 
Man kan behandla både kropp och ansikte, för att eliminera där det finns fett, celluliter och lös hud.
Cryo T-Shock Kropp

Metoden är den mest innovativa och mångsidiga antiaging enheten på marknaden idag. Med den senast tekniken inom fettfrysning kombinerat med värme förstörs fettceller och ökar kollagen produktionen genom en process som kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller och slagg. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande i upp till 2 månader.

Cryo Fat Removal
Insida lår, mage, sidor/kärlekshandtag, rygg och lår, baksida arm/gäddhäng. Fettcellerna kristalliseras och det är här möjligt att punktförbränna fett på valda områden på ett naturligt sätt. Ett behandlingsområde stort som ett A5 behandlas under ca 45 min.

Cryo Cellulite
Tex rumpa, lår, armar. Celluliter är slagg produkter och fett som satt sig i bind- och fettvävnad. Ofta är det dålig cirkulation på dessa områden. De fettnedbrytande hormonerna är blodburna och därav är också fettnedbrytningen dålig på områden med celluliter. Cryo Cellulite ökar cirkulationen maximalt och detta gör att lymfcirkulationen blir bättre och huden renas från slagg. Behandlingen har också en utslätande effekt på huden och renar kroppen från gifter.

Cryo Toning
Tex baksida arm, mage, rumpa, bröst, rygg. Cryo T-Shock Toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden efter tex viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta ut huden utan att minska fettet. Hudföryngrande behandling där den naturliga kollagenproduktionen ökar och huden stramas upp.

Cryo Butt lift
Här kombineras Fat Removal under rumpan vid behov kombinerat med toning. Det man vill uppnå är ett maximalt lyft och definiering av rumpan.

Cryo T-Shock Ansikte

ryo Antiage Treatment
Här jobbar vi bort rynkor och veck och ökar kollagen och glow.

Cryo Facial
Lyster, uppstramning och ren avkoppling. Här kombineras uppstramning och glow i en och samma behandling.

Cryo Fat Removal Haka
Här jobbar vi bort fett och stramar upp huden samt tonar och tar fram käklinjen.

Cryo Toning Haka/käklinje
Precis som det låter stramas slapp hud upp under hakan. Uppstramning av hals och dekolletage kombinerat med massage.

Boka ett event

Z

5-8 personer

Z

Bubbel + tilltugg

Z

Behandlingar

Z

Hälsoråd

Z

Super erbjudande

Recensioner

Jättebra upplevelse samt extremt proffsig personal!
Sofia Ö.

Proffesionellt och trevligt bemötande. Vet precis vilka behandlingar man behöver
Virpi H.

Professionell bemötande och behandling. Ser direkt vad som behöver behandlas på kroppen och lägger upp en ordentlig plan.
Ulrika W.

Super trevliga tjejer som verkligen uppmärksammar kunder och får mig helt avslappnad. Kommer med råd och glada tillrop. Litet, personligt och prestigelöst. Helt enkelt guld!
Anna-Karin L.